Toiletrolhouder kopen? Waar moet je op letten?

Ben je op zoek naar een nieuwe toiletrolhouder? Lees dan eerst onze 3 tips waar je op moet letten in de zoektocht naar een nieuwe wc rol houder. 

Een toiletrolhouder is een badkamer accessoire die natuurlijk niet mag ontbreken. Iedereen gebruikt toiletpapier op het toilet. Een toiletrolhouder zorgt ervoor dat je wc papier hygiënisch kan ophangen en kan gebruiken.

Er zijn enkele zaken waar je rekening mee moet houden als je een toiletrolhouder gaat aanschaffen. EAVY heeft drie tips voor toiletrolhouders verzameld.

Waar op te letten bij aankoop van een toiletrolhouder?

    • Bevestiging aan de muur: kun je de wc rol houder ophangen met schroeven of kan dit ook eenvoudig met een zelfklevende plakstrip? Let er dan wel op dat niet alle muren geschikt zijn om de zelfklevende plakstrips aan op te hangen. Een tip: plak de houder niet rechtstreeks op voegen of een op ongelijke muur. 

    • Telefoon neerleggen: is er ruimte om je telefoon neer te leggen op de toiletrolhouder? Dit is een handige plek om je telefoon op te leggen. Zo valt hij niet in het toilet en hoef je je telefoon niet onhygiënisch op de vloer of wasbak te leggen. 

    • Slimme onderdelen - rolbeveiliging: WC papier afrollen gaat vanaf nu extra makkelijk door de speciale gladde afwerking van de rolhouder buis. Een gevallen WC rol is door de slimme rolhouder ook verleden tijd, doormiddels de valbeveiliging aan het einde van de rolhouder is het onmogelijk voor het toiletpapier om te ontsnappen.

Bekijk de verschillende toiletrolhouders van EAVY. 

Terug naar blog

Een greep uit ons assortiment