EAVY | Over ons

Kwaliteit en klantenservice is onze kracht

Eavy is een online winkel met een luxe assortiment badkamer & sanitair accessoires. Wij bieden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten in dit segment aan. Wij leveren zowel aan de consument als de zakelijke klant (o.a. hotels, vakantieparken, b&b, showrooms, kapsalons). Eavy biedt deze (merk-) artikelen via haar eigen website en via online marketplaces aan.

Laat je inspireren door onze mooie producten en ontdek onze kwaliteit!

 

 • EAVY kwaliteit producten

  Kwaliteit

  Kwaliteit staat bij EAVY hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn! Onze klanten vertellen graag over de kwaliteit van EAVY producten.

 • EAVY snel bezorgen

  Altijd uit voorraad leverbaar!

  Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

 • EAVY duurzaamheid

  Deskundig advies

  Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid en duurzaamheid.

Het ontstaan en de groei van EAVY

Graag nemen we je mee in de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt.

Het begin

In 2020 zijn we begonnen met EAVY. We zijn destijds begonnen met slechts enkele producten, maar het werden al gauw onze best verkopende producten. We staan daarom sinds het begin van onze onderneming vooral bekend als de koning van de handdoekhaakjes. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid en bieden we complementaire producten voor (luxe) badkamer, toilet en keuken aan.

Eerste magazijn

Eind 2020 hebben we intrek genomen in ons eerste magazijn in Enschede. Sinds de start hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten blij gemaakt met onze producten. Ook is ons assortiment in deze periode enorm gegroeid. Wij leveren ALTIJD vanuit voorraad en proberen te streven naar vandaag besteld is morgen in huis.

10.000 klanten

Eind 2021 hebben we een mooie mijlpaal weten te behalen. We hebben onze 10.000e klant mogen verwelkomen. Een enorme prestatie waar we erg trots op zijn. We zijn tevens enorm blij met onze klanten die telkens weer de waardering voor onze producten uitspreken!

Tweede magazijn

In 2022 hebben we een 2e magazijn locatie in gebruik genomen. Dit magazijn is gehuisvest in Waalwijk. Met de uitbreiding van dit magazijn kunnen we met name onze Belgische klanten beter en sneller voorzien van onze producten. We verwachten voor het einde van dit jaar onze 15.000e klant te verwelkomen.