EAVY | Over ons

Bij EAVY zijn kwaliteit en klantenservice onze topprioriteit.

Wij zijn een online winkel met een luxe assortiment aan badkamer- en sanitair accessoires. Ons doel is om alleen hoogwaardige producten aan te bieden in dit segment. Wij leveren zowel aan consumenten als zakelijke klanten, zoals hotels, vakantieparken, bed and breakfasts, showrooms en kapsalons. EAVY biedt deze (merk-)artikelen aan via haar eigen website en via online marketplaces.

Laat je inspireren door onze mooie producten en ontdek onze kwaliteit! Wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen met hun vragen en behoeften, zodat zij tevreden zijn met hun aankopen bij ons. Onze missie is om de beste klantenservice te bieden en de beste kwaliteit te leveren, zodat onze klanten blij zijn met hun aankopen en terugkomen voor meer. Bovendien streven wij ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door te investeren in duurzame oplossingen en technologieën.

EAVY

 

 • EAVY kwaliteit producten

  Kwaliteit

  Kwaliteit staat bij EAVY hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn! Onze klanten vertellen graag over de kwaliteit van EAVY producten.

 • EAVY snel bezorgen

  Altijd uit voorraad leverbaar!

  Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

 • EAVY duurzaamheid

  Deskundig advies

  Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid en duurzaamheid.

Het ontstaan en de groei van EAVY

Bij EAVY zijn we trots op de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Wat begon als een klein idee is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle online winkel met een ruim aanbod aan luxe badkamer- en sanitairaccessoires. Ons doel is om alleen hoogwaardige producten aan te bieden in dit segment, en dat is wat ons onderscheidt van andere aanbieders.

EAVY KVK

Het begin

Vanaf het begin (2020) hebben we geïnvesteerd in de beste producten en de beste medewerkers om onze klanten de beste ervaring te bieden. Dit heeft geresulteerd in een snelle groei van onze klantenkring en een toenemend aantal tevreden klanten die graag bij ons terugkomen.

EAVY Magazijn

Eerste magazijn

In het laatste kwartaal van 2020 hebben we ons eerste fulfilment magazijn in Enschede (Rigtersbleek-Westend) betrokken. Sindsdien hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten blij gemaakt met onze producten. Ook is ons assortiment in deze periode enorm gegroeid. Bij EAVY staan kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel. We leveren altijd uit voorraad en streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

EAVY 10000 klanten

10.000 klanten

Eind 2021 hebben we een mooie mijlpaal behaald. We mochten onze 10.000e klant verwelkomen, een enorme prestatie waar we erg trots op zijn. We zijn enorm blij met onze klanten die steeds weer waardering uitspreken voor onze producten.

EAVY Magazijn

Tweede magazijn

In 2022 hebben we een tweede magazijnlocatie in gebruik genomen. Dit fulfilment magazijn is gevestigd in Waalwijk (Mechie Trommelenweg) en met de uitbreiding hiervan kunnen we onze Belgische klanten beter en sneller voorzien van onze producten. We verwachten dat we voor het einde van dit jaar onze 15.000e klant mogen verwelkomen.