EAVY | Over ons

Onze Ontstaansgeschiedenis

Bij EAVY draait alles om het bieden van kwaliteit en uitstekende klantenservice, een filosofie die voortkomt uit onze eigen ervaringen en uitdagingen. Als twee klunzige klussers die altijd hulp nodig hadden bij de meest basale taken, begonnen we te zoeken naar slimme oplossingen die ons leven gemakkelijker zouden maken. Zo ontdekten we de eenvoud en efficiëntie van zelfklevende handdoekhaakjes - een kleine, maar briljante innovatie die onze badkamerroutine aanzienlijk verbeterde.

Onze Missie

Vanuit deze persoonlijke ontdekking groeide ons besef dat anderen wellicht ook behoefte hadden aan eenvoudige en praktische oplossingen voor alledaagse problemen. En zo werd EAVY geboren, uit de overtuiging dat zelfs de kleinste innovaties een groot verschil kunnen maken in het dagelijks leven van mensen.

Onze Producten

Met een focus op kwaliteit en betaalbaarheid begonnen we ons assortiment uit te breiden, zodat zowel gepassioneerde doe-het-zelvers als professionele gebruikers bij ons terecht konden. Onze missie was duidelijk: luxe badkameraccessoires moesten voor iedereen toegankelijk zijn, zonder concessies te doen aan duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Onze Service

Door onze groeiende reputatie voor kwaliteit en service werden we al snel een vertrouwde naam in de branche. Onze klanten deelden enthousiast hun ervaringen over de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten, wat ons vertrouwen gaf om verder te groeien en ons assortiment uit te breiden.

Onze Groei

Maar zelfs terwijl we groeiden, bleven we trouw aan onze wortels. Onze toewijding aan uitstekende klantenservice en het bieden van deskundig advies bleef onveranderd, omdat we geloven dat het helpen van anderen de kern is van wat we doen.

Onze Visie

Nu, met trots terugkijkend op onze reis van twee klunzige klussers naar een bloeiend bedrijf, realiseren we ons dat onze twee linkerhanden ons nooit hebben weerhouden om een positieve impact te hebben. Bij EAVY zijn we gepassioneerd door het bieden van slimme en eenvoudige oplossingen die het dagelijks leven een beetje gemakkelijker maken, voor iedereen - ongeacht hoeveel linkerhanden je hebt.

EAVY over ons
 • EAVY kwaliteit producten

  Kwaliteit

  Kwaliteit staat bij EAVY hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn! Onze klanten vertellen graag over de kwaliteit van EAVY producten.

 • EAVY snel bezorgen

  Altijd uit voorraad leverbaar!

  Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

 • EAVY duurzaamheid

  Deskundig advies

  Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid en duurzaamheid.

Het ontstaan en de groei van EAVY

Bij EAVY zijn we trots op de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Wat begon als een klein idee is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle online winkel met een ruim aanbod aan luxe badkamer- en sanitairaccessoires. Ons doel is om alleen hoogwaardige producten aan te bieden in dit segment, en dat is wat ons onderscheidt van andere aanbieders.

EAVY KVK

Het begin

Vanaf het begin (2020) hebben we geïnvesteerd in de beste producten en de beste medewerkers om onze klanten de beste ervaring te bieden. Dit heeft geresulteerd in een snelle groei van onze klantenkring en een toenemend aantal tevreden klanten die graag bij ons terugkomen.

EAVY Magazijn

Eerste magazijn

In het laatste kwartaal van 2020 hebben we ons eerste fulfilment magazijn in Enschede (Rigtersbleek-Westend) betrokken. Sindsdien hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten blij gemaakt met onze producten. Ook is ons assortiment in deze periode enorm gegroeid. Bij EAVY staan kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel. We leveren altijd uit voorraad en streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

EAVY 10000 klanten

10.000 klanten

Eind 2021 hebben we een mooie mijlpaal behaald. We mochten onze 10.000e klant verwelkomen, een enorme prestatie waar we erg trots op zijn. We zijn enorm blij met onze klanten die steeds weer waardering uitspreken voor onze producten.

EAVY Magazijn

Tweede magazijn

In 2022 hebben we een tweede magazijnlocatie in gebruik genomen. Dit fulfilment magazijn is gevestigd in Waalwijk (Mechie Trommelenweg) en met de uitbreiding hiervan kunnen we onze Belgische klanten beter en sneller voorzien van onze producten. We verwachten dat we voor het einde van dit jaar onze 25.000e klant mogen verwelkomen.