EAVY Zelfklevende Handdoekhaakjes: De Perfecte Oplossing voor jouw nette badkamer of keuken!

De zelfklevende handdoekhaakjes van EAVY zijn een handige oplossing voor het opbergen van handdoeken, theedoeken of vaatdoeken in de badkamer of keuken. De haakjes zijn gemakkelijk te monteren dankzij de krachtige plakstrip en zijn gemaakt van zwart roestvast staal, wat ze een perfecte look geeft voor een modern interieur.

Setje van 4 zelfklevende haakjes - Krachtige Plakstrip

De set van 4 haakjes is ideaal om in de badkamer of keuken te gebruiken, maar kan ook in andere ruimtes gebruikt worden zoals een winkel, op kantoor of voor een Bed & Breakfast. Het design van de haakjes is simpel en strak, waardoor ze ook goed te combineren zijn met interieurs met veel industriële elementen.

Eenvoudig te monteren - Geen Boren Nodig

Het monteren van de haakjes is eenvoudig en vereist geen boren. Zorg wel dat de plek waar je het haakje op wilt plakken schoon en droog is, verwijder het plastic van de plakstrip en plaats het haakje op de gewenste plek. Druk het haakje stevig aan en wacht 24 uur voordat je het haakje gebruikt. Zo zorg je ervoor dat de haakjes stevig geplaatst worden.

Moderne zwarte look - Strak Design

In samenvatting, de zelfklevende handdoekhaakjes van EAVY zijn een praktische oplossing voor het opbergen van handdoeken, theedoeken of vaatdoeken in de badkamer of keuken. Ze zijn gemakkelijk te monteren, hebben een modern zwart design en zijn gemaakt van roestvast staal. Hierdoor zijn de haakjes een must-have voor iedereen die op zoek is naar een nette en efficiënte manier om zijn handdoeken op te bergen.

Terug naar blog

Een greep uit ons assortiment