Wat zijn zelfklevende handdoekhaakjes?

Zelfklevende handdoekhaakjes zijn haakjes die je op een glad oppervlak kunt plakken zonder dat je er gaten in hoeft te boren of schroeven hoeft te gebruiken. De zelfklevende handdoekhaakjes van EAVY zijn gemaakt van een sterk, zelfklevend materiaal dat ervoor zorgt dat ze goed blijven zitten en dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen als je ze niet meer nodig hebt. Ze zijn ideaal voor het opbergen van handdoeken in de badkamer of om andere kleine voorwerpen aan op te hangen.

Hoe bevestig je zelfklevende handdoekhaakjes?

Om zelfklevende handdoekhaakjes te bevestigen, volg je de volgende stappen:

  1. Maak het oppervlak waar je de handdoek haakjes wilt plakken schoon en droog. Verwijder eventuele stof, vuil of vetresten die op het oppervlak aanwezig zijn.

  2. Verwijder het beschermende folie van de zelfklevende laag op de achterkant van de handdoek haakjes.

  3. Druk de handdoek haakjes stevig op het oppervlak waar je ze wilt bevestigen (elke hoek 10 seconden), zorg dat ze goed aangesloten zijn en er geen luchtbellen onder zitten.

  4. Laat de handdoek haakjes 24 tot 48 uur drogen voordat je ze gaat gebruiken. Dit geeft het zelfklevende materiaal de tijd om goed te hechten en de handdoek haakjes stevig op hun plaats te houden.

  5. Als je de handdoek haakjes niet meer nodig hebt, kun je ze gemakkelijk verwijderen door ze te verwarmen met een föhn of door er wat afwasmiddel op te doen. Dit zorgt ervoor dat het zelfklevende materiaal loslaat en je de handdoek haakjes zonder problemen kunt verwijderen.

Van welk materiaal zijn zelfklevende handdoekhaakjes gemaakt?

Zelfklevende handdoekhaakjes zijn meestal gemaakt van plastic of metaal (meest duurzame keuze), met aan de achterkant een laag van een zelfklevend materiaal. Dit kan bijvoorbeeld acryl of een ander soort synthetisch rubber zijn. Het zelfklevende materiaal zorgt ervoor dat de haakjes stevig op hun plaats blijven zitten en gemakkelijk te verwijderen zijn als je ze niet meer nodig hebt. Sommige zelfklevende handdoekhaakjes zijn ook verkrijgbaar in andere materialen, zoals hout of glas, afhankelijk van het ontwerp en de stijl die je wilt creëren in je badkamer. EAVY heeft bewust gekozen voor een duurzame oplossing. De zelfklevende handdoekhaakjes van EAVY zijn altijd van sterk en krachtig RVS materiaal en bevatten een extra krachtige plakstrip. 

Hoe lang gaan zelfklevende handdoekhaakjes mee?

Hoe lang zelfklevende handdoekhaakjes meegaan, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, de kwaliteit van het zelfklevende materiaal en hoe vaak en hoe zwaar je ze gebruikt. In het algemeen kunnen zelfklevende handdoekhaakjes enkele maanden tot enkele jaren meegaan, afhankelijk van deze factoren. Als je de haakjes regelmatig gebruikt of als ze blootgesteld zijn aan extreme temperaturen of vochtigheid, kan het zijn dat ze eerder verslijten en je ze moet vervangen. Het is daarom aan te raden om altijd haakjes van goede kwaliteit te kiezen en ze goed te onderhouden om hun levensduur te verlengen. Dit is de reden dat veel klanten voor de krachtige zelfklevende handdoekhaakjes van EAVY kiezen. Je leest dit ook terug in de klant reviews en we hebben veel zakelijke klanten waarin onze kwaliteit doorslaggevend is. 

Terug naar blog

Een greep uit ons assortiment