Wil je onze badkamer bestsellers zien?

Ja graag, laat me de EAVY bestsellers zien!

Badkamer trends in 2022: wat verwachten we?

De badkamer is een belangrijke ruimte in elk huis, en het is daarom niet verrassend dat er elk jaar nieuwe trends opduiken als het gaat om het inrichten en accessoires ervan. Het jaar 2022 zal zeker niet anders zijn, en hier zijn enkele producten en trends waar we bij EAVY naar uitkijken:

  1. Zelfklevende handdoekhaakjes: deze handige accessoires maken het gemakkelijk om handdoeken op te hangen zonder dat u hoeft te boren of te schroeven. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen, en kunnen een stijlvolle toevoeging zijn aan uw badkamer.

  2. Toiletrolhouders: deze praktische accessoires maken het gemakkelijk om toiletpapier binnen handbereik te houden, en ze kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan uw badkamer. Er zijn tal van verschillende stijlen beschikbaar, van eenvoudig en functioneel tot meer opvallend en decoratief. Ze zijn er zelfs met een plankje, zodat uw smartphone veilig blijft tijdens het toiletbezoek.

  3. Douchehaken: deze haken zijn een geweldige manier om handdoeken en badjassen op te hangen, zonder dat u hoeft te boren of te schroeven. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen, en kunnen een stijlvolle toevoeging zijn aan uw badkamer.

  4. Handdoekrekken: deze handige accessoires van EAVY maken het gemakkelijk om handdoeken op te hangen en drogen, en ze kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan uw badkamer. Er zijn talloze verschillende stijlen beschikbaar, van eenvoudig en functioneel tot meer opvallend en decoratief.

  5. Douchewissers: deze accessoires maken het gemakkelijk om de douchewanden schoon te maken, en ze zijn een must-have voor elke badkamer. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen, en kunnen een stijlvolle toevoeging zijn aan uw badkamer.

  6. Vloerwissers: deze accessoires maken het gemakkelijk om de vloer van uw badkamer schoon te maken, en ze zijn een must-have voor elke badkamer. Er zijn talloze verschillende stijlen beschikbaar, van eenvoudig en functioneel tot meer opvallend en decoratief.

Als u op zoek bent naar manieren om uw badkamer te updaten en te personaliseren, dan zijn deze badkamerproducten een geweldige manier om te beginnen. Ze zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan uw ruimte. Als u op zoek bent naar meer inspiratie voor het inrichten van uw badkamer, neem dan een kijkje in ons assortiment en ontdek wat bij u past. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, er is genoeg om uit te kiezen om uw badkamer op te vrolijken en te personaliseren.

Terug naar blog

Een greep uit ons assortiment